NaslovnaUslugeOrganizacija izleta

Organizacija izleta – Putnička agencija

Organizacija izleta

Turistička agencija Shiny posjeduje domaće i međunarodne kopnene i pomorske licence za prijevoz putnika. Organiziramo putovanja na području Hrvatske, Balkana kao i cijele EU.

Sukladno vašim željama, organiziramo ljetovanja i zimovanja, izlete, studentske i đačke ekskurzije, individualna putovanja i programe po želji korisnika usluge.

Međugorje

Polazak sa taxi stanice Split (adresa Poljana kneza Trpimira) ili možemo organizirati transfer iz vašeg hotela u 8 sati. Uživanje u ugodnoj i mirnoj vožnji autocestom. U grad Međugorje ulazimo oko 10.30 sati. Tijekom vožnje možete doživjeti prekrasan panoramski pogled na unutrašnjost Dalmacije i prirodni krš kroz regiju Hercegovine. Po dolasku u Međugorje imate 5 sati slobodnog vremena.

Međugorje je jedinstveno mjesto u današnjem modernom svijetu. Od 1981. postao je popularno katoličko hodočasničko mjesto zbog izvješća o ukazanjima Djevice Marije. Vjeruje se da je Djevicu Mariju 1981. godine vidjelo šestero lokalne djece. Ova jednostavna župa postala je središnje okupljalište hodočasnika iz cijeloga svijeta i jedno od najvećih molitvenih središta na svijetu. Brojna svjedočanstva potvrđuju kako su ljudi u Međugorju pronašli novi smisao svoje vjere i mira.

Tijekom poludnevnog izleta imat ćete priliku posjetiti Podbrdo, lokalnu župnu crkvu (Sv. Jakova) i vanjski oltar.

Informacije o putovanju:

 • Polazak iz: Splita
 • Odredište: Međugorje
 • Mjesto okupljanja: po dogovoru
 • Trajanje putovanja: 10 sati
 • Moguća rezervacija vozila: Auto (1-4 osobe),kombi (5-8 osoba),minibus (9-19 osoba),bus (19-50 sjedala)
Organizacija izleta

Plitvička jezera

Polazak sa taxi stanice Split (adresa Poljana kneza Trpimira) u 8 sati ujutro ili možemo organizirati transfer iz vašeg hotela. Uživajući u ugodnoj i mirnoj vožnji autocestom, oko 11 sati ulazimo u Nacionalni park Plitvice. U čarobnom zelenom krajoliku šuma, livada i travnjaka nalazi se biser sastavljen od šesnaest tirkiznih terasastih jezera spojenih slapovima. U svakom kutku bogate vegetacije dom je brojnih vrsta ptica i leptira, ali i velikih zvijeri. Ne postoje riječi kojima bi se opisala sva ljepota i sklad jezera, stoga morate osjetiti i doživjeti dio izvorne, netaknute prirode. Planinske livade i brežuljci otvaraju prizore visokih planina, vode, skrivenih sela i zaselaka. Zbog svoje prirodne raznolikosti Plitvice su uvrštene na popis svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a.

Polazak iz Nacionalnog parka Plitvice za Split je u 15 sati.

Informacije o putovanju:

 • Polazak iz: Splita
 • Odredište: NP Plitvička jezera
 • Mjesto okupljanja: po dogovoru
 • Trajanje putovanja: 10 sati
 • Popust: Djeca od 0 do 7 godina dobivaju 50% popusta
 • Moguća rezervacija vozila: Auto (1-4 osobe),kombi (5-8 osoba),minibus (9-19 osoba), bus (19-50 sjedala) ili autobusna karta s 50 drugih putnika

* Ulaznica za park uključena je u autobusnu kartu.

Organizacija izleta

Dubrovnik

Polazak iz Splita na dogovorenoj lokaciji. Uživajući u ugodnoj i mirnoj vožnji autocestom, ulazimo u grad Dubrovnik. Tijekom posjeta možete doživjeti šarmantnu atmosferu ovog grada.

Dubrovnik je smješten na južnoj obali Jadranskog mora. Ovo je jedan od najstarijih gradova koji se nalazi u ovoj regiji, vrlo blizu Crne Gore i poznatog grada Budve.

Krenete li u obilazak, možete se diviti zadivljujućem pogledu na Dubrovnik kao i na bogata povijesna mjesta. Ne samo da možete doživjeti ove ture, već možete i istraživati ​​unutar gradskih zidina i otkrivati ​​drevnu povijest.

Također možete dobiti brojne informacije o kulturnoj baštini ove destinacije. Stari grad je proglašen UNESCO-vom svjetskom baštinom.

Dubrovnik je popularan i po broju muzeja zbog velikog izbora muzeja koje možete posjetiti.

Poznato je i kao Biser Jadrana zbog fantastičnih mjesta i prekrasnih plaža koje se tu nalaze. Ako ste zainteresirani za posjet ovoj slikovitoj regiji bogatoj kulturom i spomenicima gdje možete vidjeti šarmantne stare crkve, čarobna mjesta i zidine Starog grada koji govore o njegovoj drevnoj povijesti, pridružite nam se na ovom prekrasnom izletu u Stari grad Dubrovnik.

Polazak iz Dubrovnika je u 17 sati ili u dogovoreno vrijeme. U Split stižemo kasno navečer.

Informacije o putovanju:

 • Polazak iz: Splita
 • Odredište: Dubrovnik
 • Mjesto okupljanja: po dogovoru
 • Trajanje putovanja: 13 sati
 • Moguća rezervacija vozila: Auto (1-4 osobe),kombi (5-8 osoba),minibus (9-19 osoba),bus (19-50 sjedala)
Organizacija izleta

NP Krka

Polazak iz Splita sa dogovorene lokacije. Uživajući u ugodnoj i mirnoj vožnji ulazimo u Nacionalni park Krka sa svojim poznatim slapovima. U Nacionalnom parku možete uživati ​​u šetnji drvenim stazama doživjevši pogled na okolne slapove i slušajući pjev ptica dok vam vodič objašnjava sve zanimljive detalje o Nacionalnom parku. U slobodno vrijeme možete se okupati u rijeci ili razgledati park – obiđite mlinice, Skradinski buk, hidroelektranu Jaruga, restorane, suvenirnice i sl.

U Šibeniku možete razgledati i posjetiti jedan od najvrjednijih spomenika sakralne kulture u Dalmaciji – katedralu svetog Jakova sagrađenu u 15. stoljeću. Slobodno vrijeme možete provesti i u šetnji šibenskim ulicama.

Polazak za Split je s glavnog autobusnog kolodvora u Šibeniku. Dolazak je predviđen na istom mjestu ukrcaja.

Informacije o putovanju:

 • Polazak iz: Splita
 • Odredište: NP Krka
 • Mjesto okupljanja: po dogovoru
 • Trajanje putovanja: 9 sati
 • Popust: Djeca od 0 do 7 godina dobivaju 50% popusta
 • Moguća rezervacija vozila: Auto (1-4 osobe),kombi (5-8 osoba),minibus (9-19 osoba),bus (19-50 sjedala) ili autobusna karta s 50 drugih putnika

* 50% cijene se plaća unaprijed, 50% se plaća na brodu.